Válassza a taxi pluszt cége számára

A szegedi taxis piac meghatrározó szereplőjeként stabil és megbízható része vagyunk a szeged és környéke életének.

Havi átlagos 15.000-es fuvarszámunk bizonyítja, hogy partnereink és utasaink számíthatnak ránk, az év minden napján 0-24 orájában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégánk 1-3 munkanapon belül keresni fogják a szeméylre szabott árajánlattal!

Utólagos elszámolás kényelmesen

Céges partnerein részére utólagos elszámolási lehetőséget biztosítunk, így egyszerűen és biztonságosan kezelheti kollégái utazását.

Már minket választottak

Gyakori kérdések és válaszok

Szeged körtöltésén belül 5-10 percen belül, Szeged vonzáskörzetében 10-15 perc alatt érkezünk meg (pl. Dorozsma, Hattyas, Szentmihálytelep).

Szeged város egyik legnagyobb múltú taxitársasága, piacvezetőként közel 70 autóval szolgáljuk ki Utasainkat, akár 5 perces kiállási idővel. Színes autó flottánk, tapasztalt sofőrjeink és segítőkész diszpécsereink garantálják a minőségi szolgáltatást.

A partnereink részére telefonon keresztül tudunk autót biztosítani. Az autóban a céges partner számára mutatott plasztik kártya felmutatásával veheti igénybe a szerződésbe foglalt feltételeket az utazáshoz, és annak elszámolásához.

Céges partnereink számára kényelmes, utólagos elszámolási lehetőséget tudunk biztosítani, így akár egyben is tudják rendezni az előző havi utazásokat. Így nem kell a Kollégáinak/Vendégeinek fizetnie az autóban az utazás végén.